Traseul autostrăzii Ploiești – Brașov va intra în consultare publică

Anul 2023 ia startul cu o nouă încercare de căutare a acestei fete Morgana a infrastructurii din România care este realizarea autostrăzii Ploiești – Brașov, dupa mai multe tentative eșuate.

Vineri, 13.01.2023, CNAIR a inițiat consultarea publică privind traseul autostrăzii Ploiești – Brașov, potrivit unui comunicat.

Toți cei interesați sunt invitati să completeze un formular aici și să consulte documentația aferentă acestui proiect ce se regăsește pe site-ul dedicat autostrăzii Ploiești-Brașov. Formularul va fi accesibil până la data de 01.02.2023, ora 23:59.

Procesul de consultare publică reprezintă un element necesar în implementarea acestui proiect de infrastructură ce înglobează multiple beneficii pentru comunitățile locale și regionale, precum și dezvoltarea economiei naționale. 

Autostrada Ploiești Brașov va reduce timpii de călătorie în regiune, sporind gradul de siguranță rutieră și degrevând orașele Ploiești, Câmpina, Comarnic, Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal și Brașov precum și comunitățile învecinate de congestiile de trafic.

You may also like...