Promotie navigatie GPS Evolio Preciso 5.0

Sistem de navigatie Evolio Preciso 5.0, Harta Full Europe, acum cu 30% mai ieftin.

Actualizarea gratuita a hartilor
GPS-ul Preciso 5 ofera gratuit actualizarea hartilor din intreaga Europa.Astfel, utilizatorul va putea porni mereu la drum cu cele mai noi harti si va naviga fara griji in oricare din cele 36 de tari din Europa.

Inteligent si elegant
Compact si elegant, cu ecran tactil de 5 inch, GPS-ul Preciso 5 ofera harta completa a Europei, actializarea gratuita a acesteia si functii inteligente de asistenta in trafic.

Experienta placuta in navigare
Precisio 5 poate reda cu usurinta fotografii, secvente video, fisiere text si audio, experienta in navigare fiind una foarte relaxanta si placuta.
GPS-ul are memoria interna de 4 gb ce poate fi extinsa cu ajutorul unui card Micro SD de pana la 16 GB, sistemul de navigatie fiind prevazut cu slot pentru astfel de card.

Rapid si precis
GPS-ul auto Preciso 5 este dotat cu sistem de navigatie Mireo Don’t Panic si harta Full Europa.Dispozitivul de conecteaza rapid la satelit, calculeaza in cel mai scurt timp ruta optima catre destinatia dorita si transmite informatii clare si detaliate despre traseul ce urmeaza a fi parcurs.

Asistenta optima in trafic
Sistemul de navigatie GPS Preciso 5 este echipat cu un procesor specializat de ultima generatie, ce asigura o gasire rapida a rutelor si o experienta placuta in utilizare.
Preciso 5 ofera ghidare vocala, avertizare pentru depasirea vitezei si asistenta pentru benzile de mers.

Pret special: 209,99 lei.

Mai multe detalii aici.