Promo multifunctional auto 3 in 1

Modulator FM si Car Kit MP3 BG02, Incarcator Auto cu doua porturi USB si Transmitator cu Telecomanda, la pret promotional.

modulator incarcator handsfree

Dispozitiv handsfree multifunctional 3 in 1 care va permite sa efectuati si sa primiti apeluri, sa ascultati muzica sau sa incarcati telefonul mobil.

Car Kit MP3 cu functie de modulator FM si incarcator auto
Functia de modulator FM permite transmiterea pe o frecventa maxima
Fiind un modulator FM de calitate, reda muzica stereo

Car Kit Hands-free cu modulator auto, MP3 Player si incarcator auto. Acest Modulator suporta stick USB si card de memorie MicroSD. Dupa sincronizarea frecventei radio cu cea a aparatului radio din masina, dispozitivul va reda automat fisierele audio de pe stick-ul USB sau de pe cardul MicroSD.

Microfonul incorporat al acestui modulator auto va asigura redarea muzicala de inalta calitate.
Dispozitivul are functie de memorie automata. Astfel, un asemenea modulator FM va inregistra ultima melodie pe care a redat-o si o va porni din nou atunci cand reporniti masina.

Mai mult decat atat, un Modulator FM auto de acest tip este prevazut cu doua porturi USB pentru incarcare de pana la 2.1A, 5V oferindu-va posibilitatea de a incarca majoritatea dispozitivelor electronice. Cu acest dispozitiv, nu va trebui sa va ingrijorati ca dispozitivele dumneavoastra mobile vor ramane fara baterie in timpul calatoriilor cu masina.

Pret special: 69,90 lei.

Mai multe detalii pe techstar.ro.

You may also like...