Pachet complet polish auto profesional cu produse 3M

Pachet complet polish auto profesional cu produse 3M, spalat exterior si interior, spalat motor, totul cu doar 99 Lei in loc de 350 Lei la spalatoria Luxury Rasaritului.

promotie polish auto

Pregateste-ti masina pentru orice anotimp. Atunci cand vopseaua este supusa unor conditii extreme de temperatura foarte scazuta sau foarte ridicata, aceasta se poate deteriora. Aplicandu-se la timp tratamentul de exterior cu polish 3M, masina va fi pregatita pentru conditiile dificile. Un tratament adecvat de exterior, precum polish-area, este una dintre solutiile pentru ca masina ta sa capete luciu de showroom.

Prin procedeul de „polish auto” se intelege tratarea vopselei masinii pentru obtinerea unui strat de vopsea cat mai perfect prin inlaturarea impuritatilor de la suprafata. Prin polish auto se intelege si inlaturarea zgaraieturilor usoare care nu au atins structura metalica a tablei.De asemenea in urma procesului de polish-auto se pot inlatura foarte usor si petele de vopsea precum si omogenizarea a 2 suprafete de tabla care au fost vopsite in perioade diferite de timp.

La spalatoria Luxury Rasaritului te asteapta o echipa tanara si profesionista care lucreaza in 4boxe de spalare, cu solutii profesionale de curatare, degresare, parfumare, jet-uri, aspiratoare.

Vezi mai multe detalii pe Teamdeals.ro.

You may also like...