Oferte Alfa Romeo pentru persoane juridice

Reduceri de 7000 sau 10000 de euro la achizitia unei Giulia Super, respectiv Stelvio Super. Oferte dedicate persoanelor juridice.

alfa giulia stelvio firme

Giulia Super | de la 26.800€ + TVA

Sedanul care intoarce toate privirile este cu atat mai impresionant atunci cand isi pune puterea si tehnologia in mainile soferului. Echiparea Super 2.0 / 200 CP ofera jante de aliaj 18”, padele din aluminiu pe volan pentru schimbarea vitezelor, Pachet Cool Weather, Pachet Power Seats si climatizare automata pe doua zone. Doar conducand-o vei intelege de ce Alfa Romeo Giulia este perfect sinonima cu mecanica emotiilor.

Stelvio Super | de la 42.800€ + TVA

Cele mai inalte asteptari ale pasionatilor de SUV-uri sportive sunt desavarsite de Alfa Romeo Stelvio. La bordul lui Stelvio, te vei bucura de tehnologii inovatoare pentru performanta si siguranta. Echiparea Super 2.0 / 280 CP cu tractiune integrala Q4 te va surprinde prin dinamica ireprosabila si varietatea dotarilor de confort si asistenta.

Oferta valabila pentru Alfa Romeo Giulia, versiunea 2.0 200 CP RWD AT8 Super, cu valoare recomandata de 26.800 E + TVA, si Alfa Romeo Stelvio, versiunea 2.0 280 CP AWD AT8 Super, cu valoare recomandata de 42.800 E + TVA. Finantare prin Impuls Leasing. Oferta este valabila pentru persoane juridice, in limita stocului disponibil si este supusa unor termene si conditii.

Detalii pe autoitalia.ro.

You may also like...