Oferta specială Suzuki S-CROSS pentru persoane juridice

Programul Rabla 2023 a început! Grăbește-te să rezervi S-CROSS-ul potrivit stilului tău și profită de subvenția de până la 3.500 €!

Chiar și dintr-o singură privire, îți poți da seama că noul S-CROSS este un SUV puternic, care își face simțită prezența și te provoacă la aventură. Pe măsură ce îl privești, descoperi că este și modern și elegant. Este o primă impresie de care te vei convinge la test drive. Descoperă-l la Autonet Suzuki!

0% dobândă

Ofertă valabilă prin partenerul Impuls leasing, exclusiv pentru persoanele juridice. Campania se supune unor termene și condiții ce pot fi prezentate doar de consilierii Autonet Suzuki.

3 + 2 + 5 ani de garanție

Garanția reprezintă un avantaj care vă asigură eventualele defecțiuni, oferindu-vă atât confort în exploatare, cât şi un excelent raport calitate-preț și creșterea valorii la revânzare. Pe lângă cei 3 ani sau 100.000km de garanție, AUTONET îți oferă gratuit încă 2 ani, în limita 150.000 km sau până în anul cinci, pentru toate subansamblurile mecanice, electrice, electronice, pneumatice si hidraulice ale automobilului, care fac parte din echiparea de fabrică. Astfel, pleci la drum cu 5 ani de garanție din „bară în bară” și cel puțin 1.100 lei avantaj client. Iar pentru liniște deplină, ai încă 5 ani de garanție pentru o parte din repere, în limita a 200.000 km.

În permanență conectat

Experiența și plăcerea de a deține un vehicul Suzuki atinge un nou nivel de confort și securitate cu aplicația SUZUKI CONNECT. Primești gratuit 7 funcții foarte utile: notificări despre lumini, combustibil sau blocarea ușilor, localizarea și istoricul vehiculului, alerte de perimetru, notificări la pornirea motorului sau a alarmei, explicarea luminilor de avertizare din bord, reamintiri privind întreținerea, dar și contactarea serviceurilor autorizare și a asistenței rutiere.

You may also like...