Oferta cutie portbagaj Thule Flow 400 L

Accesorii auto la pret redus.

Volum (L): 400 L
Dimensiuni exterioare cutie: 226 x 87 x 31 (cm)
Greutate cutie: 25 kg
Greutate maxim cutie: 75 kg
Deschidere cutie: Pe ambele parti

Descriere Cutie portbagaj Thule Flow 400 L

– Gratie inaltimii si designului, fluxul de aer din jurul cutiei a fost eficient optimizat, conferind o rezistenta la inaintare mai mica, concretizata intr-un consum redus de carburant si un nivel de zgomot la valori minime.
– Inaltimea redusa, curbura usoara, si pozitia compacta o fac potrivita pentru majoritatea autovehiculelor.
– Desi e plata, proiectantii nu i-au neglijat utilitatea. Cutia are un volum decent, de 400l, putand sa transporte 6-8 perechi de schiuri cu o lungimea maxima de 210 cm, sau 2-3 snowboard-uri!!!
– Se fixeaza rapid si sigur pe barele transversale, datorita sistemului Power Click. Ca masura de siguranta, pentru a face operatiunea de montare la momentul optim de strangere, acest sistem beneficiaza de limitator al cuplului de strangere.
– Sistemul Dual-Side de deschidere al cutiei face mult mai comfortabila montarea, incarcarea si descarcarea sa.
– Sistemul de inchidere centralizata in trei puncte ofera siguranta maxima. Cheia ergonomica Thule Comfort poate fi scoasa din butuc numai in momentul in care toate punctele de securizare sunt perfect inchise.
– Pozitia avansata de amplasare a cutiei pe plafonul masinii faciliteaza accesul total la portbagajul masinii, fara ca hayonul sa atinga cutia.

Pret special: 2499,98 Lei.

Mai multe detalii pe autohut.ro.

You may also like...