Noul Ford Fiesta de la doar 600 lei / luna

Atractiv, inovator si unic, noul Ford Fiesta redefineste sensul vietii urbane elegante si contemporane. Incepe aventura zilnica cu noua generatie Ford Fiesta si fa-ti simtita prezenta in oras.

Descopera acum noul Ford Fiesta, la un pret special de 10.750 Euro, TVA inclus, cu dotarile din pachetul Trend incluse, fara niciun cost suplimentar! Iar multumita conditiilor speciale de finantare, poti alege o rata lunara de la 600 de lei – fara comision de administrare sau rate reziduale.

Cu un design ultracontemporan şi tehnologii inteligente remarcabile, noul Ford Fiesta este alegerea perfecta pentru tine. Poti opta pentru numeroase tehnologii avansate, menite sa iti faca experienta la volan mai placuta si mai sigura – de la sistemul de Asistenta activa la parcare la Tempomatul adaptiv, de la sistemul de Asistenta la pastrarea benzii la sistemul Active City Stop, de la sistemul KeyFree si pana la plafonul panoramic.

Pretul special include pachetul optional Trend, cu dotari esentiale pentru confortul si siguranta ta:

• Aer conditionat manual;
• SYNC 3 cu Bluetooth, USB, touchscreen 6.5” si Sistem de Asistenta in caz de urgenta (112);
• Faruri de ceata;

Mai mult – in cadrul acestei promotii beneficiezi si de garantie complexa: 2 ani garantie legala + 4 ani garantie conventionala (in limita a 100.000 km).

Mai multe detalii pe ford.ro.

You may also like...