LUKOIL iti plateste intretinerea

Campania este adresata tuturor detinatorilor de carduri CLUB LUKOIL care achizitionează prin intermediul cardurilor CLUB LUKOIL, pe Durata Campaniei, din cadrul oricarei SDC LUKOIL, produse petroliere si /sau produse nepetroliere si/sau servicii pentru care achita o suma de minimum 70 (saptezeci) lei, inclusiv TVA, inscrisa pe un singur bon fiscal, cu numerar sau cu cardul bancar.

In perioada 04 decembrie 2017 – 25 februarie 2018, participantii care achizitioneaza produse sau servicii de minimum 70 lei, inclusiv TVA, au posibilitatea de a castiga unul din urmatoarele premii:

– Premii zilnice:

1. Pentru fiecare zi din Durata Campaniei (84 de zile), Organizatorul ofera, prin tragere saptaminala la sorti cate 1.200 (o mie doua sute) de premii, fiecare premiu constand in puncte de loialitate ce se vor acumula pe cardul CLUB LUKOIL al castigatorului in valoare de 30 (treizeci) lei.

2. Pentru fiecare zi din Durata Campaniei (84 de zile), Organizatorul ofera, prin tragere saptaminala la sorti cate 7 (sapte) premii, fiecare premiu constand intr-o suma de 300 lei.

– Premii saptamanale: saptaminal, corespunzator duratei de valabilitate a Campaniei, prin tragere la sorti, Organizatorul ofera cвte 1 (un) premiu, fiecare premiu constand intr-o suma de 3600 lei.

Mai multe detalii pe lukoil.ro.

You may also like...