Iarna asta te pui in miscare cu premii MOL EVO

Alimenteaza in statiile MOL cu minimum 25 litri de carburanti din gama MOL EVO (EVO 100 Plus, EVO Diesel Plus, EVO 95, EVO Diesel) in perioada 07.12.2020 – 28.02.2021 si ai acces la premii atractive:

PREMII INSTANT:

1000 de carduri de carburant in valoare de 150 lei. Aceste premii se acorda instant, prin tragere la sorti in sistem informatic. Verifica bonul fiscal si, daca este tiparit urmatorul mesaj „Felicitari! Ai castigat un card de carburant in valoare de 150 lei!”, inseamna ca esti castigator si primesti pe loc cardul de carburant in valoare de 150 lei de la angajatul din statie.
De doua ori mai multe puncte de loialitate pentru alimentarile cu gama de carburanti premium MOL EVO Plus: Foloseste cardul MultiBonus si primesti pe loc 6 puncte de loialitate la fiecare litru de carburant EVO Diesel Plus sau EVO 100 Plus alimentat.

PREMII PRIN TRAGERE LA SORTI, PENTRU CARE TE POTI INSCRIE DOAR PRIN COMPLETAREA FORMULARULUI DE PE PAGINA MOL ROMANIA:

6 carduri MOL Gift in valoare de 5000 lei, prin tragere la sorti bilunara;

Marele premiu, 1 autoturism HONDA CR-V Hybrid, prin tragere la sorti la finalul campaniei.

Daca alimentezi cu carburant premium MOL EVO Plus sau daca folosesti cardul MultiBonus la alimentare*, sansele tale pentru marile premii se dubleaza! Desi tu iti vei inscrie o singura data tranzactiile, ele se vor dubla in mod automat si vei beneficia astfel de sanse duble de castig pentru aceste premii.

* In cazul in care vei alimenta cu gama de carburanti premium MOL EVO Plus si vei folosi cardul MultiBonus, tranzactia ti se va dubla o singura data.

Mai multe detalii despre aceasta promotie, AICI.

You may also like...