DS AUTOMOBILES sărbătorește gastronomia

Cu un confort de neegalat și motorizări electrificate de până la 360 CP, Noul DS 7 asociază expertiza tehnică cu eleganța.

O formă de exprimare pentru DS Automobiles, cum sunt cultura și moda, gastronomia este un simbol al stilului de viață francez. Încă de la lansare, DS Automobiles a explorat multe aspecte ale gastronomiei. După ce a organizat numeroase experiențe culinare incredibile prin programul exclusivist ONLY YOU PRIVILEGE din Franța, DS Automobiles își menține poziția avantajoasă în gastronomie, continuând să fie atractiv pentru cunoscători.

Julien Dumas a fost numit ambasador DS Automobiles pentru gastronomie

Din anul 2010, „French Gourmet Meal“ a fost înregistrată de UNESCO drept patrimoniu cultural intangibil. Plăcerea gustului, armonia dintre ființa umană și produsele naturale, alegerea atentă a veselei pentru aranjarea preparatelor din ce în ce mai sofisticate, produsele excelente ale căror arome se întrepătrund, asocierea felurilor de mâncare cu vinurile, decorarea mesei și limbajul corporal deosebit în timpul degustării, sunt identificate ca experiență incredibilă, moduri de a împărtăși și etala emoție.

Pentru susținerea acestui angajament, Julien Dumas devine ambasador DS Automobiles pentru gastronomie. Chef-ul vedetă – care lucrează pentru restaurantul Bellefeuille al hotelului Saint James Paris – Julien Dumas propune preparate de sezon dedicate naturii.

În calitate de ambasador DS Automobiles pentru gastronomie, Julien Dumas conduce noul DS 7 E-TENSE plug-in hybrid, care poate parcurge până la 65 kilometri (ciclu WLTP) în modul emisii zero. Prin tehnologie, materialele folosite și eleganță, noul DS 7 E-TENSE este o invitație în arta franceză a călătoriei. Este companionul perfect pentru explorarea ideilor noi și pentru întâlnirile cu producătorii în căutarea ingredientelor de calitate.