Club Tuborg – oferta de iarna

Promotia Club Tuborg se adresează clientior loiali si le ofera posibilitatea de a achizitiona o naveta de 20 de sticle x 0.5L la un pret special pentru a se bucura din plin de sarbatori alaturi de cei dragi. Oferta este disponibila in benzinariile MOL cu un discount de 100% la folosirea a 2654 puncte MultiBonus.

In plus, in cazul in care cumperi cel putin o oferta Club Tuborg, intri automat in tragerile la sorti din saptamana in care ai efectuat efectuata tranzactia si poti castiga unul dintre cele 30 de telefoane Samsung Galaxy J3. Tragerile la sorti sunt saptamânale, pe toata durata promotiei. Informatii si regulament pe www.tuborg.ro.

Pentru a beneficia de oferta speciala, primesti din partea MultiBonus pe adresa de email pe care ai declarat-o in momentul inscrierii in program, codul de acces pe care sa il mentionezi apoi in benzinariile MOL.

Pretul special nu include sticlele, pe care trebuie sa le achiti separat si nici navetele. Numarul maxim de oferte pe care le poti achitiona este de 6 navete, pe toata perioada promotiei.

Promotia de iarna se desfasoara in perioada 3 noiembrie 2017 – 21 ianuarie 2018 in benzinariile MOL.

Mai multe detalii pe multibonus.ro.

You may also like...