Câștigă premii cu RAVENOL!

Cumpără produse RAVENOL și înscrie în campanie codul unic răzuibil de pe spatele bidoanelor! 800 de premii puse în joc, în valoare de 15000RON!

Campania “Câștigă cu RAVENOL” se va încheia la data de 31.03.2023 (ora 00:00:01), ora României sau în momentul epuizării stocului de premii, în funcție de care eveniment se va produce primul. La aceasta Campanie promoțională pot participa doar persoanele fizice care promovează produsele participante (denumite în continuare “Promotori”), respectiv cele care cumpără produsele Ravenol participante (denumite în continuare “Cumpărător”) în perioada de desfășurare a campaniei.

Promotorii trebuie să răzuiască eticheta produsului participant, cupon secțiunea –Seller- și să verifice codul răzuit pe site-ul: https://my.ravenol.com/en/check-your-code.

Extragerile zilnice se vor efectua în ziua de Luni, pentru toate zilele din săptămâna anterioară (Luni-Dumincă). La extragerea zilnică participă toți cei care au înscris cel puțin un cod unic, valid, în ziua respectivă. Se vor extrage 15 câștigători, câte 3 pentru fiecare zi lucrătoare din săptămâna precedentă.

Premiile puse în joc la extragerea zilnică sunt cele de mai jos, sunt substituibile între ele, în limita stocului disponibil. Fiecare câștigător va primi un singur premiu.

Lanternă multifuncțională – RAVENOL (1 buc)

Umbrelă – RAVENOL (1 buc) Borsetă pentru ulei 1L – RAVENOL (1 set)

Încărcător USB auto – RAVENOL (1 buc)

Șapcă RAVENOL (1 buc)

Cană RAVENOL (1 buc)

Extragerile săptămânale se vor efectua în ziua de Luni. La această extragere vor participa cei care s-au înscris în săptămâna anterioară (Luni-Duminică). Se vor extrage 3 câștigători și 3 rezerve la extragerea săptămânală:

1 câștigător extras dintre participanții care au înscris cel puțin 10 coduri unice, valide, în săptămâna anterioară extragerii. Acesta va primi 1 buc bon de carburant în valoare de 50 lei ;

1 câștigător extras dintre participanții care au înscris cel puțin 20 de coduri unice, valide, în săptămâna anterioară extragerii. Acesta va primi 1 buc bon de carburant în valoare de 100 lei ;

1 câștigător extras dintre participanții care au înscris cel puțin 30 de coduri unice, valide, în săptămâna anterioară extragerii. Acesta va primi 1 buc bon de carburant în valoare de 150 lei;

Marea extragere de la finalul campaniei promoționale, la care vor participa toate codurile unice, valide, înscrise pe durata campaniei. La extragerea finală se vor trage la sorti 3 câștigători și 3 rezerve.

1 câștigător extras dintre participanții care au înscris cel puțin 50 coduri unice, valide, pe durata campaniei. Acesta va primi 1 buc Smart TV în valoare de 2 500 lei;

1 câștigător extras dintre participanții care au înscris cel puțin 100 de coduri unice, valide, pe durata campaniei. Acesta va primi 1 buc Laptop în valoare de 5 000 lei;

1 câștigător extras dintre participanții care au înscris cel puțin 150 de coduri unice, valide, în săptămână anterioară extragerii. Acesta va primi 1 buc Smartphone în valoare de 7 500 lei.

Mai multe detalii AICI.

You may also like...