Castiga cu MOL EVO

Alimenteaza in statiile MOL cu minimum 25 litri de carburanti din gama EVO (EVO 100 Plus, EVO Diesel Plus, EVO 95, EVO Diesel) in perioada 22.06.2020-30.08.2020 si ai acces la premii atractive.

Premii instant:

1000 de carduri carburant in valoare de 150 lei.
Aceste premii se acorda instant, prin tragere la sorți în sistem informatic. Verifică bonul fiscal si, daca este tiparit mesajul „Felicitari! Ai castigat un card de carburant in valoare de 150 lei!”, inseamna ca esti castigator si primesti pe loc cardul de carburant in valoare de 150 lei de la angajatii din statie.

De doua ori mai multe puncte de loialitate: Foloseste cardul MultiBonus si primesti pe loc 6 puncte de loialitate la fiecare litru de carburant EVO Diesel Plus sau EVO 100 Plus alimentat, respectiv 2 puncte MultiBonus la fiecare litru de carburant EVO Diesel sau EVO 95 alimentat.

Premii prin tragere la sorti, pentru care te poți înscrie doar prin completarea unui formular:
9 scutere Honda PXC 125 prin tragere la sorti saptamanala;
Marele premiu, un autoturism HONDA Civic Sedan, prin tragere la sorti la finalul campaniei. Nu uita sa mentionezi seria cardului tau de loialitate folosit la alimentare: ai sanse duble de a castiga cele 9 scutere Honda PXC 125 si autoturismul HONDA Civic Sedan! Desi tu iti vei inscrie o singura data tranzactiile, ele se vvor dubla automat si vei beneficia astfel de sanse duble de castig pentru aceste premii.

Detalii pe molromania.ro.

You may also like...