Avertizari INFOTRAFIC drumuri închise și ceaţă

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (20:00), circulația se desfăşoară în condiţii de ceaţă, cu vizibilitate redusă sub 200 de metri, mai mai multe artere rutiere din județele Argeș, Dâmbovița, Prahova și Sibiu.

Fenomenul este întâlnit și pe tronsonul kilometric 23 – 64 al Autostrăzii A1 București – Pitești, vizibilitate sub 150 de metri.

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, rămâne închis traficul rutier pe  DN 24D Băleni – Tulucești, județul Galați.

De asemenea, din același motiv, conform, INFOTRAFIC, se păstrează și restricția  pentru autovehiculele  cu masa mai mare de 7,5 tone, în județul Galați, pe DN 24D (Băleni – limită cu Județul Vaslui).

Înainte de a pleca la drum, informaţi-vă cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să vă deplasaţi şi echipaţi-vă maşina corespunzător, cu anvelopele de iarnă!

Sporiţi atenţia la intrările şi ieşirile de pe poduri sau la încrucişările cu autovehiculele cu gabarit mare şi evitaţi oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe.  În situaţia în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza ploii/ceții/lapoviţei/ninsorii, folosirea luminilor de către toţi conducători auto reduce riscul producerii unor accidente rutiere.

You may also like...