Alimentează în stațiile MOL şi ai acces la premii atractive

Alimentează în stațiile MOL cu carburanți din gama MOL EVO (EVO 100 Plus, EVO Diesel Plus, EVO 95, EVO Diesel) în valoare de minimum 150 de lei*, până la data de 26.02.2023, şi ai acces la premii atractive.

1 autoturism Mercedes-Benz GLA 180, la final campaniei, prin tragere la sorți, din baza tuturor înscrierilor în campanie.

36 de Carduri de Carburant cu valoarea unitară de 5000 lei, oferite prin trageri la sorți săptămânale, pe toată durata campaniei, EXCLUSIV pentru înscrierile prin intermediul aplicației MOL Go.

Premii instant, în fiecare zi, în stațiile MOL:

3000 de Carduri de Carburant în valoare de 150 sau 200 de lei, în funcție de carburantul alimentat. Premiile în carduri de carburant se acordă instant, prin intermediul unei trageri la sorți la casa de marcat. Urmărește mesajele de pe bon și momentul norocos poate fi al tau.

Carduri de 200 lei: se vor acorda la achizițiile de minimum 150 RON de carburanți MOL EVO Plus: motorină EVO Diesel Plus sau benzină EVO 100 Plus

Carduri de 150 lei: se vor acorda la achizițiile de minimum 150 RON de carburanți MOL EVO: motorină EVO Diesel sau benzină EVO 95

Carburanții MOL EVO Plus și cardul MultiBonus îți asigură șanse duble de a câștiga premiile prin tragere la sorți săptămânale sau marele premiu, oferit la finalul campaniei.

*150 de lei pe același bon fiscal, achitați cu numerar sau card bancar, reprezentând exclusiv achiziția de carburant.

Detalii aici.

You may also like...