Alfa Romeo Tonale va fi prezentat în sfârșit în februarie

După multiple amânări, SUV-ul compact Alfa Romeo Tonale va fi în sfârșit, oficial, prezentat publicului. Data marii apariții este 8 februarie 2022.

Tonale a fost prezentat pentru prima dată sub formă de concept la Salonul Auto de la Geneva 2019. Modelul de producție era așteptat să fie prezentat undeva anul trecut, dar câteva probleme au împiedicat acest lucru.

Se pare că CEO-ul Alfa nu a fost mulțumit de modul în care funcționa sistemul hibrid plug-in. Apoi, aceeași penurie de cipuri care a afectat aproape toți producătorii de echipamente high-tech a întârziat și mai mult SUV-ul.

Se așteaptă ca Tonale să fie destul de apropiat de Jeep Compass și va folosi versiuni ale sistemului hibrid plug-in care este disponibil pe Jeep în Europa, potrivit Autoblog. Probabil că vor fi oferite două variante de putere diferite, una de 190 de cai putere, iar cealaltă de aproximativ 240. Modelul va fi o completare importantă a gamei destul de limitate Alfa Romeo, în special pe segmentul foarte popular al SUV-urilor.

You may also like...